Cele mai întâlnite întrebări ale clienților Partea I
Știm că investiția în piatră naturală este una pe termen lung și, de cele mai multe ori, destul de consistentă din punct de vedere financiar. Decizia se ia în timp, nu pe loc, iar pentru a o lua este nevoie să fii foarte bine informat cu privire la acest domeniu. În articolul de astăzi am realizat o scurtă listă cu cele mai întâlnite întrebări care au venit de-a lungul timpului din partea clienților noștri. Întrebările și răspunsurile aferente le găsești atât în articolul de astăzi, cât și în cele ce vor urma săptămânile următoare.
„Care este cea mai bună piatră naturală?”
Aceasta este una dintre cele mai întâlnite întrebări ale clienților. Din păcate, însă, nu există un singur răspuns la această întrebare. Desigur că toate pietrele au avantaje și dezavantaje, însă nu există o piatră naturală clasată ca fiind „cea mai bună”. Important este să îți dai seama care este mai bună pentru tine, nu cea mai bună în general, iar ca sa faci acest lucru trebuie să iei in calcul în primul rând modul în care este folosită. Oferă personalului din magazin cât mai multe informații despre cum va fi utilizată piatra, despre care sunt așteptările tale și prezintă-le bugetul în care vrei să se încadreze proiectul. Ei te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.
„Cât timp rezistă piatra naturală?
Piatra rezistă sute de ani, există chiar și cazuri în care a rezistat câteva mii. Însă, cel mai probabil, pe tine te interesează cât timp își păstrează aspectul inițial, nu cât timp rezistă în general în timp. Acest aspect este atent dezbătut de foarte mulți oameni din domeniu, deoarece dacă piatra naturală este întreținută corespunzător, ea își poate păstra aspectul inițial 20, 30, chiar și 40 de ani. Dacă, însă, nu ești atent și nu întreții materialul așa cum trebuie, acesta se poate păta foarte repede și își poate pierde aspectul. La fel și în cazul pietrelor naturale care sunt expuse constant condițiilor meteorologice nefavorabile.
„Cât de greu se întreține piatra naturală?”
Piatra naturală se menține foarte ușor, însă trebuie întreținută periodic. În linii mari, tot ce trebuie să faci este să ștergi praful, să o cureți cu o lavetă moale și umedă cel puțin o dată pe lună și să îi sigilezi porii cel puțin o dată pe an. Desigur, există mult mai multe trucuri și metode pentru întreținerea marmurei. Dacă te interesează acest subiect poți fie să citești articolele noastre precedente, fie să intri săptămânal pe blogul nostru pentru a le citit pe cele noi.
Te așteptăm săptămâna viitoare cu următoarea parte a acestui articol. Până data viitoare, descoperă cele mai noi modele pe piatră naturală pe www.stona.ro